Через заборону Одеського суду у проведенні ЛГБТ-параду вулицями Одеси учасники фестивалю "Одеса Прайд 2015" обмежаться лише фуршетом із дискусією, повідомляють організатори заходу.

Фестиваль розпочався о 14:00 із фуршету на вулиці Старопортофранківській, 83. Далі нетрадиціонали зустрінуться для дискусії у приміщені готелю "Юність", де будуть згадувати історію виникнення ЛГБТ руху.

Нагадаємо, одеська міліція звернулась до суду з проханням заборонити парад в Одесі через можливі провокації мешканців. Суд ухвалив заборону. Учасники фестивалю вирішили не суперечити уряду, та організувати свято у закритій обстановці.

Читайте також: Сьогодні через футбол перекриють три станції київського метро

Свою участь у фестивалі підтвердили 186 осіб.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В Одесі з'являлися заяви активістів з погрозами зірвати проведення фестивалю.

Нагадаємо, 6 червня у Києві відбувся "Марш рівності" на Оболонській набережній. Подія завершилася бійкою за участю міліції, противників та самих учасників маршу.