Через велику кількість туристів та аварію на водогоні у селищі Кирилівка, що на Запоріжжі, бракує води.

Про це повідомляє УНН.

"Дійсно сезон напружений і людей дуже багато. Кирилівка цього року переповнена, тому ми не можемо забезпечити у повному обсязі водопостачання. Два тижні тому блискавка пошкодила лінію, і в нашому напрямку вимкнули електропостачання. В Шелюгах у нас станції другого підйому, які для Кирилівки качають воду, і через це ми не можемо підняти тиск води більше шести атмосфер", - розповів кирилівський селищний голова Іван Малєєв.

Читайте також: У центрі Львова відкрився перший "пляж" (фото)

"Ми виходимо з цього становища і водопроводом подаємо воду, і машинами завозимо. Такого щоб взагалі у когось не було води - немає, але дефіцит відчувається", - додав він.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Наразі воду до баз відпочинку доставляють цистернами. Цього літа у Кирилівці вже відпочили близько півтора мільйона людей.