Через запальну вдачу та надмірну прихильність до жінок український співак Олег Винник неодноразово опинявся в епіцентрі уваги.

Цього разу досить жорстко пожартував над артистом ведучий програми "Право на владу", яка виходить на "1 + 1",Сергій Іванов.

"До джуніора в школу приходила християнська активістка агітувати проти абортів. Хтось з дівчат не погодився з нею, і активістка попросила привести хоча б один аргумент на користь абортів. Дівчина дістала смартфон і показала їй фото Олега Винника", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Сам Винник поки що ніяк не відреагував на подібну іронію, але не так давно у нього вже були суперечності із телеканалом через розсекречені дані про його минуле.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дивіться: після сюжету про родину Олега Винника на ТСН посипалися прокльони та погрози судом

Як повідомляв портал "Знай.ua", навколо особистого життя Винника спалахнув справжній скандал.