У східний регіон України все частіше приїздять професійні російські снайпери. Більшість із них опиняється тут навіть не для того, щоб воювати, а просто – "постріляти укропів", як самі вони цинічно характеризують наших співвітчизників.

Про це в коментарі "Апострофу" розповів один із кращих стрілків ЗСУ, котрий з міркувань безпеки не захотів розсекретити свого прізвища:

"Я знаю, що на ту сторону з Росії приїжджає досить багато так званих"сафарійщиків ". У Росії є дуже високого класу стрілецькі школи. І висококласні стрілки приїжджають на Донбас просто" постріляти укропів ". І, на превеликий жаль, до нашого сорому, стріляють вони результативно. І не тільки тому, що вони прекрасні стрілки. Але ще й тому, що люди наші дуже часто без поваги ставляться до супротивника. І підставляють свої голови під їх кулі ", - підкреслив військовий.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За його словами, одна з таких "бригад" свого часу базувалася поблизу Волновахи, працювала там сама по собі. Але доказів тепер не знайти – погані погодні умови приховали все.

Дивіться: затримка диверсанта: подробиці та оперативне відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", одні з найважливіших стратегічних позицій на фронті вдалося взяти під контроль українським військовим.