Політичний експерт Олег Медведєв назвав голову МЗС Росії Серзія Лаврова найяскравішим представником радянської школи твердолобих дипломатів.

Про це він заявив в ефірі ObozTV.

"У дипломатії є такий термін як твердолобість. Він був характерний для радянської дипломатії. Мені здається, що Лавров – це дипломат такий громико-молотовской школи, "містер ні", зразок твердолобості", - зазначив він.

При цьому Медведєв порівняв російського міністра з героїнею фільму сербського кінорежисера Еміра Кустуріци.

"В одному з фільмів Кустуріци є епізод, коли в якомусь барі жінка сідницями обхоплює забитий цвях в стовп і витягує його. Так ось Лавров настільки твердолобий дипломат, що зміг би той цвях забити назад", - додав експерт.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Медведєв визнав, що українські дипломати змушені вести переговори, щоб забезпечувати звільнення українських заручників і політв'язнів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про істеріку Лаврова щодо реінтеграції Донбасу.