Кандидат у президенти Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що депортує із країни усіх нелегальних мігрантів. Це станеться, якщо мільярдер переможе на виборах.

Дональд Трамп заявив, що США не потрібні нелегали. На його думку, їхня присутність суперечить статусу США як країни. Крім того, він збирається скасувати рішення чинного президента Обами щодо заборони на депортацію дітей.

"У нас або є країна, або ні. Ми маємо намір зберегти сім'ї разом, але вони повинні виїхати", - заявляє Трамп.

Тож його політика повністю суперечить поглядам Барака Обами щодо возз'єднання сімей.

Трамп вже повідомляв на конференціях, що готов витратити навіть мільярд доларів, якщо це дасть йому змогу стати президентом.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Наразі він та Гілларі Клінтон є основними претендентами на президентське крісло у США. Трамп представляє Республіканську партію, а екс-перша леді демократів.

Читайте також: Кандидат у президенти США має намір показати Путіну силу

На відміну від більшості кандидатів, Дональд Трамп збирається налагоджувати відносини із Володимиром Путіним.