У районі Луганська виявили неофіційне КПП між Україною та самопроголошеною "ЛНР".

Про це пише Корреспондент, із посиланням на Спеціальну моніторингову місію Організації з безпеки і співробітництва в Європі та на інформацію від місцевих мешканців.

"У контрольованому урядом місті Золоте, що у 60 км на північний захід від Луганська, місцеві жителі розповіли про неофіційний пункт пропуску, між підконтрольною уряду України та контрольованою "ЛНР" територією", - ідеться у звіті ОБСЄ.

Читайте також: Бойовики не допускають ОБСЄ на кордон з Росією

Згідно інформації, через утримуваний сепаратистами неофіційний пункт на місцевий ринок щодня приходить понад дві сотні осіб. Місцеві розповідають, що люди перетинають лінію розмежування по стежці, протоптаній через мінне поле.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Бойовики пропускають з неокупованої території до "ЛНР" лише "зареєстрованих" там громадян.

Нагадаємо, бойовики систематично обмежують доступ до кордону з Росією та порушують мандат місії ОБСЄ.

Терористи з незаконних збройних формувань "ЛНР" повністю блокують доступ спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до російсько-українського кордону.