Після вдалого дебюту за мюнхенську "Баварію" Дуглас Коста розповів німецькому виданню Bild про своє становлення, як професіонального футболіста, та яку роль у цьому відіграв "Шахтар".

"В Україні я "зжер" багато снігу. Саме в Донецьку я став справжнім чоловіком", - сказав Дуглас Коста в своєму інтерв'ю.

Дуглас Коста дебютував у складі "Шахтаря" у 18 років. До цього бразилець грав у рідному чемпіонаті за "Греміо". Ще тоді його називали "новим Роналдіньо". На Косту полювали провідні європейські клуби: "Реал", "Челсі" та "Ман Сіті", але він обрав все ж "Шахтар".

Можна справді вважати, що Коста розкрився саме при Луческу, адже він став одним із ключових гравців "Шахтаря" протягом п'яти сезонів.

Читайте також: Роналду очолив список найактивниіших благодійників у світі спорту

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Цього літа Дуглас Коста поповнив склад чемпіонів Німеччини - "Баварії". За його перехід німці заплатили "Шахтарю" 30 млн. євро.