Cьогодні в Одесі військові привітали зі 100-річним ювілеєм ветерана Другої світової війни, ветерана Збройних Сил України полковника у відставці Василя Петухова.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, в цьому заході взяли участь офіцери оперативного командування "Південь" та Одеського обласного військового комісаріату, а також представники Одеської обласної організації воїнів — учасників АТО та союзу ветеранів-десантників.

Під час зустрічі ветеран розказав про свою військову службу та реабілітацію після неї.

За звільнення українських та угорських територій від нацистів він отримав шість орденів. По закінченню війни він продовжив військову службу і передавав свій досвід майбутнім офіцерам.

"Сьогодні, в цей непростий для України час, вам випав іспит на силу духа й вірність Вітчизні. Будьте завжди вірні присязі, військовій честі й доблесті. Впевнений, що ви зумієте захистити рідну землю так, як її захистили ми. Вам тут жити й ростити дітей. А ще вам наш наказ — повертайтеся додому живими", - сказав він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читайте також: Українські військові на Fearless Guardian 2015 супроводжують військові колони (фото)

Місцеві чиновники подякували військовому за його героїм та доблесть.

Нагадаємо, що військові раніше передали "привіт" всім ухилянтам від військової служби та оборони державних кордонів.