Кількість жертв вибухів і пожежі в промисловій зоні порту Тяньцзинь у Китаї збільшилася і становить 112 осіб.

Про це повідомляє ВВС.

Постраждало, згідно із офіційними даними, понад 700 осіб. Поки що 95 людей вважаються зниклими без вісти, із них 85 - пожежники.

Раніше влада Китаю розпорядилася евакуювати людей, що живуть в радіусі трьох кілометрів від Тяньцзина, де досі тривають пожежі.

Біля місця вибухів виявлені сліди високотоксичної речовини - цианіду натрію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: У Китаї через паніку після вибуху заблокували соцмережі

15 серпня у промисловій зоні Тяньцзина тривало гасіння пожежі. Агентство Сіньхуа повідомляє, що там знову загорілися і вибухнули автомобілі на величезній автопарковці.

Компанія, що керує промисловою зоною, звинувачується в порушенні правил безпеки.

Склад, де 12 серпня сталися вибухи, належить фірмі Ruihai Logistics, що спеціалізується на перевезеннях токсичних хімікатів, зокрема, скрапленого газу, легкозаймистих рідин і токсичних речовин.

Уряд Китаю наказав чиновникам на місцях застосовувати щодо порушників правил зберігання небезпечних речовин найсуворіші заходи.