Невеликий скверик на початку проспекту Шевченка вже давно не виділяється красою, а тривала стройка зіпсувала його ще більше. Пише сайт Оdessa1.com.

З лютого минулого року добру половину зеленої зони приховав потворний бетонний паркан. Ділянка була виділена під будівництво двоповерхового салону-магазину на місці непрацюючого кафе. При цьому забудовник - свіжостворена компанія "Інвестновострой" - зобов'язувався прикрасити і озеленити прилеглу територію, перетворивши сквер на місце відпочинку для мешканців сусідніх будинків.

Читайте також: Круїзний лайнер привіз британських туристів в Одесу (фото)

За інформацією ЗМІ, фірма записана на трьох жінок, серед яких помічена співвласниця телеканалу "Глас" Тетяна Колтунова і якась Наталія Шумахер. Як вважають, родичка депутата міськради Юрія Шумахера.

Як би там не було, а стройка так і не почалася. За парканом і поза ним багато сміття. Сквер став відштовхуючим і некрасивим місцем.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще