Японці мало не щодня дарують світу нові винаходи, які згодом приживаються у багатьох країнах. Нещодавно інженери з країни висхідного Сонця потішили власників готелів. Компанія Nissan створила унікальні кімнатні капці, які оснастили автопілотом, як автівки.

Промо-ролик представили на каналі в YouTube.

Капці можуть самостійно паркуватися поруч з іншим взуттям.

У ролику видно, як відвідувачі готелю залишають тапки там, де їм зручно, а взуття самостійно переміщаэться в бік ряду з іншими тапочками і паркується біля них. Рухатися їх змушує кнопка, вбудована в стіну коридору.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Новітня технологія нагадує сучасний паркінг для автомобілів з автопілотом. Автори додають, що застосують цей же принцип і для подушок та меблів.

Дивіться, яке воно взуття майбутнього

Як повідомляв портал "Знай.ua", розумна білизна простежить за вашим здоров'ям. Нова спідня білизна фіксуватиме вашу температуру тіла, тиск, серцебиття, дихання і навіть рівень стресу.