Американський мільярдер спонсорував дослідження вчених, які мають намір створити корову для проживання в Африці.

Про це повідомляють росЗМІ.

Білл Гейтс, один з найбагатших людей на планеті, має намір допомогти вченим створити новий вид корів. Для цього він пожертвував $ 40 млн до фонду, що займається вивченням генетики.

Американський мільярдер перерахував пристойну суму грошей в некомерційний фонд "Глобальний альянс ветпрепаратів для худоби" (GALVmed), що знаходиться в шотландському Единбурзі. Гейтс хоче бути причетним до виведення породи "ідеальної" корови, яка буде давати в чотири рази більше молока при такій же тривалості життя.

Також повідомляється, що новий вид тварини буде несприйнятливий до високих температур і зможе жити в Африці. Поки невідомо, як вчені зможуть вивести подібну породу. Раніше підприємець і філантроп запропонував створювати таких корів шляхом штучного запліднення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Таємниці, які наука не може пояснити.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що космічні таємниці СРСР розкрили через півстоліття.