У суботу в Хусті, за ініціативи місцевого підприємця пройшов другий етап екологічної акції з розчистки річки Хустець, яка була засміченою та забутою.

Волонтери та небайдужі хустяни звільнили ложе річки від найгабаритнішого непотребу – уламків дерев та гілок, пластику тощо.

Як розповів Олександр Бордей, Хустець був у вкрай поганому стані: по суті його перетворили на придатки каналізаційних інфраструктур.

Читайте також: На Закарпатті розпочалося будівництво Брустурянської міні-ГЕС (фото)

"Більшість людей навіть не здогадується, скільки зусиль потратили містяни, що взяли участь у цій благородній акції. Впевнений, щоб щось зрушити з місця, необхідно об'єднати зусилля як міської влади, громадських організацій, так і простих небайдужих городян. Тільки спільно ми зможемо змінити ситуацію на краще", – зазначив Бордей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами підприємця, це перший, але дуже вагомий крок у подальшому відновленню Хустеця. Аби привернути увагу городян та гостей міста до кличу дбайливо ставитися до питань санітарії, встановили інформаційні банери, закликаючи людей не смітити.

"Мабуть, мало хто знає, що Хуст включено у державну програму кредитування Європейського Інвестиційного Банку, — акцентує Олександр Бордей. - Тому я готовий направити всі сили та зв'язки, щоб проект по відновленню русла річки був реалізований!"