Через неоплачений Росією в Раду Європи членский внесок в розмірі 50 млн євро, в організації припиняють індексувати зарплати через непоступливу позицію України. У зв'язку з цим ставляться завдання критикувати і створювати проблеми української делегації.

Про це розповів віце-президент ПАРЄ, голова української делегації Володимир Ар'єв.

"В цілому, атмосфера в Раді Європі стає все більш відмінною від тієї, яку закладали засновники організації. Прав людини та захисту демократії стає некомфортно, як тільки мова заходить про гроші. Зараз мені кілька людей сказали, що Україну намагаються зробити винною, тому що ми стоїмо на шляху 50 млн євро від Росії", - поділився Ар'єв.

Він заявив, що в РЄ є внутрішнє вказівку протидіяти української делегації.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Секретаріату Ради Європи кажуть, що індексування зарплат їм не відбувається через непоступливість українців. Дають завдання починати нас максимально критикувати і створювати проблеми. Уявляєте, не агресору-Росії, а Україні, яка є жертвою агресії", - розповів голова української делегації.

Він переконаний, що "ці візантійські ігрища погано закінчаться для Ради Європи".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про конфлікт Угорщини з Україною.