Групу незаконних мігрантів затримали вчора співробітники Держприкордонслужби України та угорські прикордонники в результаті обміну оперативною інформацією в рамках проведення спільної операції "Кордон-2015", повідомляють у прес-службі.

Наголошується, що десять людей без документів затримали ввечері прикордонники відділу "Косино" Мукачівського загону за 100 метрів від кордону з Угорщиною. Серед затриманих п`ять громадян Афганістану, чотири - Шрі-Ланки та один громадянин Бангладеш.

Читайте також: В Одесі "накрили" фабрику з рабами-нелегалами з В'єтнаму (фото, відео)

Також вчора від угорських прикордонників була отримана інформація про затримання ними навпроти цієї ділянки кордону ще п`ятьох осіб, попередньо - громадян Пакистану. Серед затриманих було двоє чоловіків, жінка і двоє дітей.

Всього з початку проведення операції "Кордон-2015" було виявлено 652 незаконних мігрантів, 46 з них - діти.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще