У Севастополі біля пам'ятника Катерині Другій 15 серпня відбувся мітинг, організований громадською організацією "Захистимо Севастополь". Учасники вимагали відставки нинішнього "губернатора" Севастополя Сергія Меняйла і звернулися до президента Росії Володимира Путіна.

Про це пише "рупор" кримського уряду "Кримінформ".

У зверненні до Путіна, зокрема, зазначено, що "стараннями губернатора Сергія Меняйла склалася така система, що ні правоохоронні органи, ні суди не приймають і не розглядають заяви про ознаки корупції в діях губернатора". Активісти також вважають, що "губернатор" "не виконав жодної зі своїх численних обіцянок і жодного разу не відзвітував перед жителями міста за свою діяльність".

"Ми готові терпіти санкції, незручності, пов'язані з тим, що Крим і Севастополь фактично перебувають у стані облоги. Але ми не готові і далі терпіти некомпетентність губернатора, постійну брехню, розкрадання грошових коштів, що виділяються з федерального бюджету, неповагу до севастопольців", – мовиться у документі.

Читайте також: ФСБ затримала севастопольского блогера за пости про Джемілєва

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За даними поліції, учасників мітингу було близько сотні.

Громадський рух "Захистимо Севастополь" підтримував ініціативу групи депутатів та представників громадських організацій провести 12-го серпня мітинг у центрі міста на площі Нахімова, однак захід так і не відбувся.

Громадський рух "Захистимо Севастополь" неодноразово організовував антиурядові акції, вимагаючи відставки міського чиновницького апарату. Одну з таких акцій розігнала місцева поліція.