У мережі з'явилась зворушлива історія про те, як поліцейські допомогли киянці поховати її загиблого собаку. Про цей випадок вона розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Жінка написала що її пес Макс помер раптово, ймовірно від отруєння. "Їхала з ветеринарної клініки з мертвим Максом - всю дорогу ридала", - пише вона. Біля жінки зупинилась патрульна машина. Дізнавшись у чому справа, поліцейські почали втішати її.

Читайте також: В Києві поліцейські загасили пожежу до приїзду рятувальників

Вони обійшли сусідів жінки, знайшли лопату і пішли ховати пса. "Я ніколи в житті не думала, що в нашій країні державний службовець, тим більше міліціонер, може так турботливо, по людськи, професійно поставитись до пересічного громадянина. Я вчора втратила друга, проте отримала віру в те що в нашій країні усе обов'язково зміниться на краще. Дякую вам - екіпаж 1007 1-го батальйону 10-ї роти", - написала розчулена киянка.

Нагадаємо, поліцейський патруль у Києві зупинив кортеж віце-президента УЄФА Григорія Суркіса.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще