Вдова російського актора і режисера Сергія Бодрова Світлана стала жертвою телефонних шахраїв.

Аферист подзвонив Бодровій на мобільний телефон і представився співробітником банку, в якому у неї відкритий рахунок, повідомляють російські ЗМІ. Шахрай заявив Світлані, що в банку проходить реконструкція інтернет-сервісу і їй необхідно назвати по телефону реквізити її карти, що вона і зробила.

Після завершення телефонної розмови з карти режисера було списано 575 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Бодрова вже написала заяву в поліцію. Наразі за даним фактом проводиться дослідча перевірка.

Як відомо, Сергій Бодров здобув неймовірну популярність в Росії завдяки фільмам "Брат" і "Брат-2", де він зіграв головну роль – Данилу Багрова. Цей гомункулус без честі і совісті став "братом всієї Росії", російським супергероєм, одним з найулюбленіших і цитованих персонажів. Однією з найвідоміших цитат з фільму є: " - В чому сила, брате? – Я думаю, що сила у правді".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сергій Бодров загинув 15 років тому під час роботи над фільмом "Зв'язковий". Знімальну групу накрило величезною лавиною, яка утворилася в результаті сходження льодовика з вершини. Вона зруйнувала кілька десятків сіл, і вбила понад 100 осіб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 20 вересня 2002 року Сергій Бодров загинув разом зі знімальною групою в північній Осетії під льодовиком, який зійшов з вершини.