Представник партії президента, народний депутата Іван Винник спокійно веде бізнес з підприємцями, пов'язаними з терористами "ЛНР".

Про це розповів креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань "1+1", редактор програми "ГРОШІ" Олександр Дубинський.

Журналіст розкрив, як саме цей "слуга народу" та "ідеаліст Майдану" брав участь у махінаціях з метою формування податкового кредиту та ухилення від сплати податків, які проводять бізнесмени, напряму пов'язані з "депутатами народних зборів ЛНР".

Отримані кошти від реалізації цих схем йшли на фінансування незаконних збройних формувань, що дислокуються на тимчасово окупованій території Луганської області,

Про все це Дубинський детально розповів на своїй сторінці у Facebook

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вчера я смотрел интервью Наташа Влащенко с Андрей Портнов на ZIK, в котором участвовал депутат БПП Иван Винник. В...

Posted by Александр Дубинский on Tuesday, 23 January 2018

Як повідомляв портал "Знай.ua", опитування показало, що половина українців не вірять у жодну інстанцію, яка б активно боролася з корупцією в Україні.