Першочергове завдання партії "ОСНОВА" – забезпечити економічний розвиток та підвищення рівня життя в Україні.

Про це заявив засновник політичної партії "ОСНОВА" Сергій Тарута в ефірі запорізького регіонального телеканалу TV5.

"В останні роки люди зневірилися у владі через постійні обмани і грабунок держави. Українці не бачать майбутнього з такими політиками і знаходяться у дуже пригніченому стані, а ті, що мають можливість їдуть з країни. І завдання нашої партії – зробити все, щоб почати модернізацію держави. Коли ми прийдемо до влади, маючи чітку "дорожню карту", то почнемо швидку модернізацію країни, щоб зупинити відтік наших громадян за кордон", – зазначив Сергій Тарута.

За словами народного депутата, соціологічні дослідження доводять, що економічні проблеми на сьогоднішній день мають найбільше значення для наших громадян.

"Соціологія показує, що на сьогоднішній день практично кожен третій житель нашої країни думає про те, куди поїхати на заробітки. Так ось, я ставлю завдання перед собою та перед партійною командою зробити так, щоб зупинити цей відтік і щоб коли почне бурхливо розвиватися країна, до нас поверталися вже люди, які навчилися в Європі і тут робили Європу. Щоб тут були і зарплати і пенсії європейські, щоб ми жили цивілізовано, тому що сьогодні люди, на жаль, виживають", – додав Сергій Тарута.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Народний депутат також зауважив, що, незважаючи на усю актуальність економічних проблем, жодна із гілок української влади так і не виробила ефективного способу їх вирішення, і саме тому партія "ОСНОВА" зробила реформування економіки своїм пріоритетом.

"Згідно з соціологічними опитуваннями, людей в першу чергу хвилює зростання цін, інфляція, високі тарифи, низький рівень заробітної плати, корупція, відсутність якісної медицини та освіти, ну і звичайно ж війна. Економічні питання сьогодні превалюють, однак ні президент, ні уряд, ні Верховна Рада не сформулювало чіткої стратегії країни, яка б дозволяла розпочати бурхливе економічне зростання. І мене обурює той факт, що Україна, маючи величезний промисловий потенціал, будучи в 1991 році у п’ятірці найрозвинутіших промислових країн Європи, створюючи будь-яку продукцію, від ракет до автомобілів, сьогодні втратила майже весь свій потенціал", – резюмував Сергій Тарута.