В Україні мають намір вести боротьбу з домашніми насильниками. Про це повідомляє Politeka.

Днями, в поліції створили проект розпорядження, який нібито дозволить більш ефективно припиняти дії сімейних дебоширів.

Зокрема, порядок винесення термінового заборонного приписи буде виглядати наступним чином – поліцейський, оцінивши ризики і розуміючи, що можуть бути більш важкі наслідки, виносить термінове забороняє припис.

Згідно з цим документом, правопорушник може бути зобов'язаний покинути місце проживання, йому може бути заборонений вхід та перебування у місці проживання потерпілого особи, а також заборонено в будь-який спосіб контактувати з потерпілим особою.

Діяти подібний припис може до десяти діб. Крім цього, відтепер, у разі, якщо у дебошира є дозвіл на зброю – воно буде анульовано.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Новій Каховці, Херсонська області на одному з підприємств сталася стрілянина. Група невідомих людей відкрила вогонь по працівниках, є поранені.

Крім того, колишня працівниця секс-індустрії і письменниця Гвінет Монтенегро вважає, що суспільство схильне "гламуризировать" найдревнішу професію.

Дивіться сюжет про насильство

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", історія з херсонської пенсіонеркою вражає дикістю.