Російські окупаційні війська продовжують вести масовані обстріли українських міст.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у Facebook.

"Ворог застосовує РСЗВ БМ-21 "Град" по житловим кварталам Авдіївки, а також Мар'їнки, Красногорівки, Гранітному, Опитному, Піскам! Б'ють безперервно та масовано з усіх видів важкої артилерії, танків, мінометів", - зазначив Шкіряк.

Читайте також: Терористи оголосили в Донецьку тривогу

За його словами, житлові будинки сильно зруйновані. В Авдіївці бойовики бомблять школу та місця, де надають невідкладну гуманітарну допомогу постраждалим. Шкіряк повідомив, що під час обстрілу загинув співробітник ДСНС та місцева жителька. За незатвердженою інформації, поранений іноземний журналіст. У важкому стані перебуває полковник ДСНС Дмитро Трітейкін.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Увага! Це війна! Вона реальна і ця війна поряд! Триває чергова масштабна терористична атака та акт прямої військової...

Posted by Зорян Шкиряк on Thursday, 2 February 2017

"Обстріли мирної української Авдіївцї здебільшого здійснюють військовослужбовці регулярної російської армії! Звично і підступно, як боягузи ховаються за спинами мирних людей в житлових кварталах окупованого Донецька", - написав радник міністра.

Читайте також: У Донецьку прогримів потужний вибух: мешканці в паніці

Він підкреслив, що саме з цієї позиції бойовики наносять артилерійські удари з "Градів" і великокаліберних артустановок.

Обстріли мирної української Авдіївки здебільшого здійснюють військовослужбовці регулярної російської армії! Звично і...

Posted by Зорян Шкиряк on Thursday, 2 February 2017

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російські бойовики вбили двох мирних жителів в Авдіївці.