Америка збереже антиросійські санкції доти, поки Кремль не припинить окупацію анексованого Криму.

Про це заявила постійний представник США в ООН Ніккі Хейлі в Радбезі ООН, передає "112 Україна".

"Сплеск бойових дій в цій частині України, загибель людей, руйнування інфраструктури, криза розростається. Цю ескалацію насильства потрібно зупинити. США разом з народом України, який майже три роки страждає від окупації та військової інтервенції Росії", - заявила Хейлі.

Читайте також: Усі делегації Радбезу ООН підтримали Україну по Авдіївці

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона додала, що американська влада засуджує дії Кремля щодо півострова, тому що він є частиною України.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", американські сенатори підготували нові антиросійські санкції, які торкнуться фінансовиго та енергетичного сектору економіки агресора. Під них потраплять люди, які фінансували будівництво трубопроводів на суму більше, ніж п'ять мільйонів доларів. Також санкції торкнуться інвестиції в ядерні об'єкти.