За минулу добу було зафіксовано 5 обстрілів оборонних укріплень Збройних Сил України з боку незаконних збройних формувань, в результаті яких було поранено двоє українських солдатів, ще один був травмований.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу АТО.

На Донецькому напрямку ворог застосував важкі 120-мм міномети по позиціях ВСУ неподалік Кам'янки і Новотроїцького, чим грубо порушив Мінські домовленості. Поблизу Водяного бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО з ручних протитанкових гранатометів.

Крім того у вечірній час ворог активізувався навколо шахти Бутівка. У цьому районі окупанти випустили в бік українських захисників більше сорока мін калібру 82-мм і стріляли з гранатометів різних видів. На Луганському напрямку ворог зі стрілецької зброї вів вогонь з українським захисником у Зайцевого.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв сайт "Знай.юа", не так давно двоє ветеранів АТО вирушили на реабілітацію до Чехії, і вони не будуть останніми з ветеранів, які пройдуть лікування за кордоном. Як повідомляє PolitekA з посиланням на заступника голови Держслужби у справах ветеранів та учасників АТО В'ячеслава Марченко, Україна провела переговори з чеським благодійним фондом, який допомагає військовим. Після цього чеська сторона взяла на себе зобов'язання приймати українських військових.