На маріупольському напрямі склалась важка ситуація. Тут російські кадрові військові ведуть щільні обстріли по позиціям українських бійців.

Про ще одну "гарячу" точку на Донбасі розповів волонтер Семен Кабакаєв на своїй сторінці у Facebook. За його словами, на цьому напрямку ще з 2014 року зміцнилися російські кадровики.
Волонтер сповістив, що окупанти ведуть щоденний обстріл з "Градів".

"Російські кадрові військові сьогодні обстрілювали цілий день позиції ВСУ з РСЗВ "Град" і 152мм арти. Ще з зими 2014-2015 там щільно зміцнилися кадровики. Є закриті селища в яких командування і техніка, яку привезли з РФ і періодично вона виїжджає на певні позиції і в інші міста", - розповів Кабакаєв.

Я редко пишу о Мариупольском направлении, иногда не хватает просто времени, но ситуация там тяжелая. Российские кадровые...

Posted by Semen Kabakaev on Friday, 3 February 2017

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами волонтера, не дивлячись на те, що ворог веде дуже щільні обстріли, наші морські піхотинці тримають удар і не дозволяють окупантам навіть думати про наступ.

Як повідомляв сайт Знай.ua, волонтери оприлюднили перехоплений аудіозапис, де терорист скаржиться на українських морпіхів.