Уявіть, що у всьому світі зникли алкогольні напої. "Квартал 95" випустив смішний до сліз номер про шкідливу звичку.

Відео з'явилося на Ютубі і за кілька днів зібрало майже 100.000 переглядів та велику кількість лайків.

Нагадаємо, що керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко прокоментував можливість висунення кандидатами в президенти співака Святослава Вакарчука та актора Володимира Зеленського. Він підкреслив, що людям, далеким від політики, краще туди не йти, а якщо вони це роблять, то повинні розуміти правила та ризики української політики.

"Вакарчук і Зеленський можуть бути шансом для країни в тому випадку, якщо вони підуть на союз з просунутою частиною середнього класу, якщо усвідомлюють роль структури і організації в політичній грі", - вважає Романенко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сайт "Знай.uа" повідомляв: Серіал "Свати" Студії "95 Квартал" - хороший продукт, однак, заступившись за російського актора Федора Добронравова, який висловився на підтримку анексії Криму, коміки самі відвернулися від своїх товаришів. Такою думкою поділився український і кримськотатарський режисер Ахтем Сєїтаблаєв, який раніше знімався епізод шостого сезону "Сватів".