Шостого лютого цього року на орбіту Землі вийшла надважка ракета-носій Falcon Heavy, створена співробітниками американської компанії Space X. Цей літальний апарат зняв на камеру таємничий об'єкт у космосі, який їхав надто швидко.

Ролик з'явився на відеохостингу YouTube, його автор попросив користувачів прокоментувати цей матеріал. Юзери висувають свої версії щодо походження НЛО. На думку уфологів, камерам вдалося сфотографувати космічний корабель інопланетян. Прибульці нібито зацікавилися запуском Falcon Heavy і контролюють процес.

Не всі користувачі поділяють таку точку. За словами деяких юзерів, у кадр потрапив супутник, тому не треба робити з мухи слона. Багатьом сподобалося дане відео, хоча вони не розуміють, що рухається на орбіті Землі, але виглядає наша планета здорово. Один з передплатників назвав НЛО тінню від рухомої ракети. Користувачі сперечаються щодо походження зображеного об'єкта і не можуть досягти згоди.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Google зловив цього рептилоида.