Космічне командування ВПС США вніс автомобіль Tesla Roadster, який був запущений в космос на ракеті Falcon Heavy, перелік супутників.

На те, що космічне командування ВПС США вніс автомобіль в перелік супутників, звернув увагу вчений з Гарвард-Смітсонівського центру астрофізики Джонатан Макдауелл. Він опублікував в Twitter скріншот списку, в якому машина значиться під останнім, 43205-м номером.

Нагадаємо, у вівторок, 6 лютого, американська космічна компанія SpaceX успішно здійснила перший запуск ракети-носія Falcon Heavy з космодрому на мисі Канаверал у штаті Флорида.

На еліптичну орбіту, яка простягається від Сонця до Марса, відправили особистий автомобіль голови SpaceX Ілона Маска,червоний Tesla Roadster з манекеном у скафандрі на водійському сидінні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що шостого лютого цього року на орбіту Землі вийшла надважка ракета-носій Falcon Heavy, створена співробітниками американської компанії Space X. Цей літальний апарат зняв на камеру таємничий об'єкт у космосі, який їхав надто швидко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що творіння Маска засікло НЛО в космосі.