В Сирії загинули не тільки найманці російської приватної військової компанії "Вагнер", але і терористи "Донецької народної республіки", що може свідчити про зачистку Росією одіозних і активних військових з боку бандформувань Донбасу. Це заявив керівник благодійного фонду "Mir & Co" Мирослав Гай в Facebook.

"Тепер знищують, просто деактивуть групу, яка брала активні дії на сході України. Моторола мертвий, Гіві мертвий, тепер 217 "вагнеровців" і "ДНРовців". Росія здає своїх. Це зачистка. Для війни вони не потрібні, тут є регуляри, а платити потенційним свідкам для Гааги занадто дорого. І є розмінна монета для США в санкціях. Тільки це навряд чи допоможе. Але тенденція хороша", - зокрема написав Гай.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"в Сирії в результаті авіаудару міжнародної коаліції під егідою США загинули 200 найманців з російської приватної військової компанії "Вагнер".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу ще кілька місяців тому повідомив про повне виведення російських військ з території Сирії.