У суботу, 10 лютого, в Україні пройшов перший півфінал Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2018".

Пропонуємо подивитися, як виступав кожен з учасників.

У першому півфіналі виступили 9 виконавців: CONSTANTINE, Сергій Бабкін, LAUD, KAZKA, The ВЙО, KOZAK SYSTEM, VILNA, Pur:Pur, The Erised.

Ведучим Нацвідбору на "Євробачення-2018" обрали Сергія Притулу. Музичним продюсером шоу був Руслан Квінта, а суддями такі відомі музиканти як Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (The Maneken).

Кожному конкурсанту надали для виступу 3 хвилини. Всі номери виконувались наживо.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Першим на сцені виступив BATNA з піснею "Місто".

Потім свою пісню "Крізь твої очі" виконав український співак і суддя шоу "Голос країни" Сергій Бабкін. До речі, в цьому треку був знайдений плагіат на заголовну пісню "Blackstar" однойменного альбому британського співака і музиканта Девіда Боуї.

Наступним виступив співак LAUD (Влад Каращук), учасник шостого сезону шоу "Голос країни" з піснею "Waiting".

Після нього виступив в "Євробаченні-2018" поборовся київський інді-поп-колектив KAZKA, учасники популярного вокального шоу "Х-Фактору", з піснею "Діва".

Далі на сцені першого півфіналу нацвідбору на "Євробачення-2018" виступив культовий український реггі-гурт The Вйо, який був популярним в Україні в 90-х роках. Група представила пісню "Нга-Нга".

Потім на сцені виступила відома українська рок-гурт Kozak System з піснею "Mamai".

Потім на сцені з'явилася харківська інді-формація Pur:Pur, яка стала одним із відкриттів Національного відбору на "Євробачення-2016".

Останніми учасниками першого півфіналу Нацвідбору стала група The Erised з піснею "Heroes".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"у піснях двох учасників Євробачення-2018 Сергія Бабкіна та LAUD побачили плагіат.