У Немирівському районі Вінницької області жорстоко вбили 22-річного хлопця. Про це повідомляє прес-центр ГУ НП у Вінницькій області.

За даними правоохоронців, особу підозрюваного вже встановили.

"За словами затриманого, 8 лютого на сільській водоймі вони з потерпілим рибалили. Коли збиралися йти додому, односелець непристойно висловився на адресу покійного брата. Між чоловіками почалася бійка, під час якої затриманий знайшов на землі уламок скла і вдарив потерпілого в шию. Щоб приховати сліди злочину, тіло загиблого односельчанина відтягнув у кущі і підпалив", – розповіли в поліції.

Проводиться досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"у Святошинському районі Києва жінку смертельно поранили скальпелем в шию, а потім викинули тіло в найближчу канаву.