У Росії літак, який вилетів з аеропорту Домодєдово, пропав з екранів радара.

Як повідомляють російські ЗМІ, на борту АН-148 було 62 пасажири, і рейс слідував з Москви в Орськ.

На даний момент екстрені служби перевіряють інформацію про катастрофу пасажирського літака в Раменському районі Московської області.

МНС підтверджує, що в Раменському районі Підмосков'я впав літак. Правда, зараз йде інформація про те, що літак міг виконувати рейс "Пошти Росії". За даними flightradar, літак пробув у повітрі 2 хвилини 11 секунд. Виявлено тіла і частини фюзеляжу на місці катастрофи літака. Порушено кримінальну справу за фактом аварії літака.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Катастрофа в Японії

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що число постраждалих в результаті зіткнення поїздів в американському штаті Південна Кароліна зросла до 70 осіб.

За останніми даними, при зіткненні вантажного і пасажирського потягів в американському штатае Південна Кароліна постраждали більше 70 чоловік. Всі постраждалі були доставлені в лікарні.