Астропсихолог Світлана Буянова розповіла, що відбувається з людиною під час сонячного затемнення, чим воно небезпечне для людей, і чим, навпаки, може допомогти.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Як впливає затемнення на людину

Сонячне затемнення очікують 15 лютого о 22:52 за Києвом, люди його не побачать, але можуть відчути. Сонце надає основні риси нашого темпераменту, Місяць активізує в людині все найпотаємніше і є провідником в підсвідомість. Коли Місяць закриває Сонце, символічно вона перекриває його вплив і висуває наша підсвідомість на передній план. У цей період можна відчути потаємні бажання, отримати доступ до підсвідомих страхів, відчути інтуїцію і її підказки.

Чим небезпечне сонячне затемнення

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо людина не дуже чутлива до підказок зсередини, не довіряє своїй інтуїції, то затемнення може подіяти на нього по-іншому. Якщо людина продовжує ігнорувати свої внутрішні проблеми, то в момент затемнення ситуація може загостритися. Людина відчуває, що всередині щось відбувається, а що саме зрозуміти не може.

Місяць підсилює свій вплив і в будь-якому випадку активізує внутрішні процеси людини. У період затемнення люди стають дратівливими, нетерплячими і менш здатними тверезо оцінювати ситуацію. Рішення, прийняті в період затемнень, в основному носять імпульсивний характер, вони не продумані і часто не усвідомлені.

Як змінити долю в затемнення

Сонячне затемнення - найкращий період для роботи з внутрішнім світом, період зупинки зовнішньої активності та усвідомлення глибинних бажань. У момент затемнення ви можете усвідомити, що давно хотіли почати займатися музикою, танцями, залишити непотрібну роботу або відносини, подивитися на світ іншими очима.

Якщо ваш день народження знаходиться поблизу затемнення (плюс-мінус сім днів), то вас чекає рік важливих змін, які пов'язані зі зміною вашого світогляду. Чим ближче затемнення до дня народження, тим більше його вплив на ваше життя.

Історичне явище: світ очікує одне з найдовших в історії сонячних затемнень.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що маг підказав, як пережити найскладніші тижні року.