9 лютого сталася бійка між пасажирами рейсів "Бєлавіа" і Bravo Airways в Жулянах Києва, в результаті чого компанія масово затримала всі наступні вильоти з аеропорту. Про це повідомляє ЦТС.

Згідно з інформацією, в київському аеропорту виникла поломка літака, який повинен був летіти в Шарм-еш-Шейх, і замість нього подали інший літак, який повинен був летіти до Мінська.

Пізніше в прес-службі аеропорту роз'яснили, що спочатку причиною затримки рейсу в Шарм-еш-Шейх стало закриття аеропорту в Хургаді, який є запасним для даного напрямку.

Обурені пасажири білоруського рейсу, за словами очевидців, почали бійку, не пускаючи пасажирів, які прямували на посадку в Єгипет.

При цьому, що прибула на місце події поліції нічого не залишалося, як спостерігати за бійкою через скло, адже конфлікт виник в транзитній зоні після паспортного контролю. На місце бійки викликали прикордонників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Згідно онлайн-табло аеропорту, рейс в Шарм-еш-Шейх вилетів з Києва лише в 11.16 замість запланованого часу 02.15, а літак на Мінськ, з пасажирами якого і сталося непорозуміння при виході на посадку, вилетів майже на годину пізніше - в 6.07 замість 5.15.

За словами представників аеропорту, бешкетників, якими виявилися громадяни Білорусі, які летіли в Єгипет, поки що довелося відпустити - до них не були пред'явлені претензії, оскільки інцидент стався вже після проходження паспортного контролю.

Затримки рейсів, викликані тим, що, як стверджують очевидці, 150 пасажирів заблокували вихід з паспортного контролю, виявилися більш ніж істотними.

Наприклад, рейс LOT до Варшави затримався на 1 годину 37 хвилин, рейси WizzAir в Будапешт і Дортмунд - на 3 години.

В майбутньому призвідників бійки, трьом громадянам Білорусі, загрожує заборона на в'їзд в Україну, а українцям, які брали участь у блокуванні виходу з паспортного контролю, - адміністративні заходи по поверненню в країну.

Нагадаємо, у столичному гуртожитку по вулиці Сагайдака сталася бійка між мешканцями. Один з ініціаторів з ножовим пораненням в груди був госпіталізований, а другий був затриманий.

Крім того, в Києві на Хрещатику невідомі озброєні люди в балаклавах побили компанію молодих людей.

Дивіться сюжет про Україну

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", синочка депутата побили по повній.