Багатьом відомо, що щорічно вчені роблять безліч важливих сенсаційних відкриттів. Однак деякі з них часом суперечать всьому, про що пишуть у шкільних підручниках і енциклопедіях і докорінно змінюють уявлення про нашу планету. У сьогоднішньому відео ми розповімо вам 10 найцікавіших історичних відкриттях, які зможуть вас здивувати і, можливо, змусять навіть засумніватися у всьому, що ви знали до цього. Отже, забудьте все, чому вас вчили в школі.

10 наукових відкриттів, які змінять історію людства:

Раніше повідомлялося, що британські експерти-уфологи заявили, що знайшли незаперечні докази присутності прибульців на Землі. Більш того, дослідники стверджують, що інопланетяни живуть серед людей вже 60 років. Про це нібито свідчить фрагмент НЛО, який досліджували вчені.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стало відомо, що фрагмент Невпізнаного Літаючого Об'єкта був знайдений ще в 1957 році. Однак тоді фахівці порахували, що виявили шматок метеорита, що впав на Землю. При тому, через 60 років, уфологи перевірили інформацію і висловили припущення, що 14-кілограмовий осколок може бути частиною інопланетного корабля прибульців, які висадилися на Землю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що світ попередили про небезпечну аномалії.