У Житомирській області правоохоронці затримали на хабарі співробітників одного з відділів Поліського управління кіберполіції.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. Кіберкопів затримали під час передачі суми неправомірної вигоди. Вони хотіли отримати тисяч доларів.

Читайте також: Іноземець намагався підкупити київського військового прокурора

У таку суму вони оцінили допомогу за повернення вилученого майна, а також непритягнення його до кримінальної відповідальності. Підозрюваного викрили в шахрайстві з використанням Інртернет-ресурсів. Майори кіберполіції отримали хабар і їх моментально затримали.

"Про делех житомирських поліцейських поінформували і керівництво Департаменту кіберполіції Нацполіціі України. Реакція була однозначною - очищення підрозділу від подібних працівників", - наголосили в Нацполіціі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, директор департаменту платіжних систем Національного банку України попався на хабарі. Разом з ним затримали і трьох його спільників.