У мережі набуло величезної популярності відео з українською співачкою, тренером "Голоcу країни" Тіною Кароль, де артистка зображена в юному 14-річному віці.

Ролик опублікували шанувальники зірки на її офіційній фан-сторінці в Instagram. Як зазначається, відео було зняте на фестивалі єврейської пісні.

Незважаючи на те, що в ролику юна Тіна виступає у чорному вбранні, воно не змогло приховати того, що у той час співачка була пухкенькою.

Прихильники зірки зауважили, що їхній кумир має неймовірну силу волі, оскільки зараз фігурі Кароль може позаздрити будь-хто. Також багато фоловерів підкреслили, що Тіна Кароль сьогодні виглядає значно молодшою, ніж в 14 років. До слова, зараз артистці 33 роки.

"Взагалі інша людина! Голос класний, але наскільки ця людина вміє тримати себе в рамках ваги і не дозволяти собі зайвого їсти!"
"Пампушечки! Хто б міг подумати, що вона стане зіркою №1",
"У 14 виглядає, як в 35",
"Тіна наразі виглядає найкраще і голос дуже гарний"
, - коментують фанати.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль стала спеціальною гостею церемонії нагородження переможців номінації "Viva! Найкрасивіші 2018". Співачка тричі отримувала титул найкрасивішої жінки України за версією "Viva!".