Вчора ввечері, 12 лютого, в Тернопільській області потяг на повному ходу врізався в легковий автомобіль і протягнув близько 70 метрів. Як не дивно, в цій історії обійшлося без жертв, не дивлячись на те що у водія в крові виявили 1,2 проміле алкоголю.

"За годину до аварії на "102" зателефонували невідомі, що на заправці в селі Біла водій Daewoo Lanos сіл нетверезим за кермо. Коли на місце прибули патрульні, то ні авто, ні порушника вже не було", - розповіли в місцевій поліції.



Сам же водій Lanos розповів, що коли під'їхав до залізниці, сигнальний вогні не працювали, а шлагбаум був піднятий. Несподівано у машини зламалася ходова частина і її занесло, автомобіль заглох посеред переїзду.


Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Щоб уникнути загибелі, водій і його дружина вискочили з машини. Близько двох сотень пасажирів поїзда відбулися легким переляком, але від легковика нічого не залишилося. Тепер чоловік відповідатиме перед законом за керування авто в нетверезому стані і порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Триває слідство.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в Штатах лоб в лоб на повному ходу зіткнулися два потяги.