Росія не має наміру каятися і вибачатися за свої дії на Донбасі і в Криму.

Про це розповів заявив глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров в Москві на спільній прес-конференції з главою МЗС Бельгії Дідьє Рейндерс. За його словами, західні країни повинні визнати безвихідність політики санкцій. Однак нікого просити зняти санкції вони не будуть.

"Без ультиматумів, без вимог покаятися, вибачитися. Ми всі свої дії відкрито на основі міжнародно-правових норм пояснили. Всі ті, хто хоче нас почути, нас почули. Ми сьогодні говорили і про Україну, і про Крим", - сказав він.

Лавров про бойовиків на Донбасі

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що президент України Петро Порошенко зустрінеться з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у рамках Міжнародної конференції з безпеки, яка відбудеться в Мюнхені на наступному тижні. Тут збереться вся "нормандська" четвірка.