У Тернопільській області на автодорозі Гримайлів-Яблунів, між селищем Гримайлів та селом Оленівка Гусятинського району, сталося страшне ДТП. Госпіталізовано 7 осіб, з них троє дітей. Про це розповіли в головному управлінні тернопільської Нацполиии.

Зазначається, що водій Chevrolet Aveo не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася з автомобілем Peugeot Expert. В результаті ДТП бригада швидкої медичної допомоги, в лікувальні заклади Тернополя доставила постраждалих з двох автомобілів. Серед травмованих троє сестер 2004, 2012 і 2016 років народження.

У всіх діток забої, а у самої маленької дівчинки ще й закритий перелом стегнової кістки зі зміщенням. Вони знаходилися в салоні автомобіля марки Peugeot Expert. З забиттям колінного суглоба і плеча звернулася до медиків мама дітей, а у їх бабусі лікарі констатували перелом плечової кістки.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Потрапили в лікарню і водій і пасажир з іншого автомобіля. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 ч. 1 ККУ (порушення правил ПДР).

Як повідомляв портал "Знай.uа" у понеділок, 12 лютого, у Київській області жителі Бучі ледве спіймали водія позашляховика BMW, який влаштував масштабна дорожньо-транспортна пригода.