Український гурт Yurcash, який став улюбленим більшості українців уна шоу"Х-Фактор", готується гідно представити новий хіт на Нацвідборі до "Євробачення -2019".

Музиканти вже представили українцям конкурсну пісню "Stop Killing Love" на каналі в YouTube.

Автором хіта виступив лідер гурту "Yurcash" Юрко Юрченко. На великій сцені пісню заспівають 17 лютого під час другого півфіналу Нацвідбору.

"На початку було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог. Бог і є Любов. Люди, не вбивайте Любов", - підписали трек автори.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Зимно...Вже не крутиться Земля

Бог починає все з нуля

Чуєш, одинока і сумна

Плаче Любов випита до дна!", - звучать преші рядки пісні.

Нагадаємо, перший день Нацвідбору "Євробачення-2019" не минув без скандалу. Одразу кількох виконавців звинуватили у плагіаті. Члени журі та навіть сам ведучи Сергій Притула відзначили, що LAUD нагадує вже відому композицію.

Українці в мережі оцінили композицію та побажали артистам успіхів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", одна з суддів українського Нацвідбору "Євробачення" Джамала проїхалася по учасниках, заявивши, що вона не побачила гідної пісні.