Японські песики сіба-іну вже неодноразово ставали мемами в мережі. Але це й не дивно, адже вони мають незвичайну зовнішність та характер. Цього разу користувачів соцмережі розвеселили відчайдушні спроби рудого пухнастика уникнути прогулянки надворі.

Кумедне выдео з'явилось в Instagram. Десятки тисяч користувачів залишились у захваті від незвичайного видовища.

Ситуація із ненавистю пса до прогулянки породила кілька комічних образів, які можуть стати справжнім символом категоричної відмови.

Кожен раз, коли Беррі розуміє, що йому загрожує прогулянка, починається велика боротьба господаря з собакою. Пес одразу перетворюється на кам'яну статую. До слова, середня вага самця Сіба-іну складає від 8 до 11 кілограмі, тому посунути його з мысця часом не так вже й легко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Собаки вже давно погрожують змістити котиків з топів інтернет-популярності. Але якщо одним для цього потрібно потримати в пащі сире яйце або бути тим самим цуценям, якому дасть притулок Том Харді, то цьому псу не потрібно було навіть виходити з дому.

А пес по кличці Беррі став не лише національним символом японського міста Осака, а й одним із найулюбленіших героїв-тварин в мережі.

Зазвичай Беррі насолоджується їжею або з задоволенням приймає почухування від свого господаря.

Як повідомляв портал "Знай.ua", милий японський песик перевершив фітоняшок.