Інтерпол ще остаточно не прийняв рішення щодо оголошення в розшук українського олігарха Петра Димінського, який підозрюється в скоєнні смертельного ДТП у Львівській області.

"Ще не прийняли рішення (по оголошенню або не оголошення бізнесмена Димінського в розшук", - сказали в поліції.

Нагадаємо, ДТП сталося 18 серпня 2017 року біля 15:00 на автодорозі Львів-Краковець біля села Ямельня Яворівського району Львівської області. Зіткнулися Mercedes Benz С65 і Opel Astra під керуванням 31-річної жительки одного з місцевих сіл. В результаті ДТП молода жінка померла.

ДТП з Димінським

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що президент ФК "Карпати", український бізнесмен Петро Димінський, якого підозрюють у скоєнні смертельного ДТП у Львівській області, поскаржився в комісію Інтерполу, щоб його не оголошували в розшук в інформаційній системі організації.