Сьогодні, 13 лютого, НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура заочно повідомили про підозру меру Одеси Геннадію Труханову і чотирьом його заступникам.

Про це повідомили джерела в правоохоронних органах, передає радіо Громадське.

Відзначається, що детективи НАБУ і САП відправили по пошті п'ять повідомлень про підозру у справі про купівлю будівель заводу Краян за 185 млн грн.

Також підозри планували вручити меру Одеси Геннадію Труханову, його заступнику Павлу Вугельману, директору департаменту комунальної власності Олексію Спектору, голові комісії міськради з питань комунальної власності Василю Шкрябаю і ще одного чиновника мерії.

НАБУ оголосило їм підозри заочно, так як всі підозрювані зараз перебувають за межами України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Продовження слід суд, запобіжний захід. Потім розшук державний, а потім - міжнародний", - сказало джерело в керівництві правоохоронних органів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що голова Одеси Геннадій Труханов, як виявилося, проводить на роботі набагато менше часу, ніж буває за кордоном. При чому, кожного разу знаходить своїм отьездам нові аргументи. І на цьому тижні в будівлі мерії він так і не з'явився.