Сьогодні, 13 лютого, на мості Патона в Києві загорівся автомобіль Chevrolet Aveo, в результаті чого утворився кілометровий затор.

Як з'ясувалося, машина повністю згоріла, причину займання встановлюють. Про це повідомляє Politeka. Також у соцмережі Facebook користувачі опублікували відео з місця інциденту.

ЧП в Киеве: на мосту Патона горит автомобиль. На Набережном шоссе загорелся автомобиль #Chevrolet Aveo. Причину возгорания устанавливают. Машина сгорела полностью. На место пожара выехали патрульная полиция и бойцы #ГСЧС. Информация о пострадавших уточняется. Образовалась серьезная пробка. Видео: Александр Ищем админов в команду ДТП.Киев! 0937713333 Информационный паблик @dtpkievua #ДТП #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #crash #дтпКиев #сгорел #автомобиль #Мост_Патона #ЧП #пожар

Posted by dtp.kiev.ua on Tuesday, 13 February 2018

На місце пожежі виїхали патрульна поліція і співробітники ДСНС. Поки що інформацію про постраждалих не підтвердили.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що 7 лютого в Києві через погіршення погодних умов сталося кілька аварій, в результаті чого утворилися кілометрові затори.