Громадянка України Оксана Яцків, яка загинула в Неаполі, Італія, знаходилася в країні нелегально. За наявною інформацією, її сильно побили, повідомляє видання BezTaby.

"31 січня на коліях залізничної станції Кампі Флергей перехожі італійці знайшли мертвою молоду жінку та викликали карабінерів. Правоохоронці з'ясували, що загибла – українка Яцків Оксана Ярославівна, народилася 15 січня 1987 року. В Італії вона перебувала без відповідного дозволу і проживала в смт. Коропець Тернопільської області. За фактом смерті українки поліція Неаполя порушила кримінальну справу", - йдеться в повідомленні.

За інформацією видання, українців, які перебувають в Італії на заробітках, стверджують, що дівчину побили і залишили помирати. За словами заробітчан, в Італії перебуває матір Оксани, яка також працює нелегально.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", заробітчанку з Тернополя знайшли мертвою на залізничних коліях в італійському місті Неаполь.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще