Відома українська співачка, переможниця "Євробачення" Джамала, яка скоро вперше стане мамою, привітала шанувальників і коханого з Днем святого Валентина.



На своїй сторінці в Facebook артистка опублікувала зворушливе відео з власного весілля, де можна почути її авторську пісню "Любити". "Коли любиш, кожен день свято! Любов надихає!", - підписала публікацію Джамала.

Зворушливий відеоролик з весілля, яке відбулося 26 квітня 2017 року, показав кадри світлої події, де Джамала і Бекір Сулейманов назавжди поєднали свої долі. Церемонія відбувалася в Ісламському культурному центрі в Києві, а сама пара в цей день дотримувалася обряду ніках: артистка була з покритою головою, а її наречений в національному головному уборі.

Дивіться весільне відео Джамали

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що Джамала поділилася рідкісними знімками мами і рідної сестри.