Колишній член Партії регіонів Володимир Олійник, який втік у Росію, заявив, що до розстрілів на Майдані в лютому 2014 року причетні народний депутат Володимир Парасюк, його батько, а також голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський.

Таку заяву він зробив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1". Зокрема, заяву було висунуто в контексті обговорення видворення з України Міхеїла Саакашвілі напередодні судового засідання про розстріли на вулиці Інститутській у Києві, яке відбулося 13 лютого. Там екс-губернатор Одеської області повинен був виступити як свідок і прокоментувати чутки про участь у вбивствах "грузинських снайперів".

Крім того, екс-регіонал висловив упевненість в тому, що винних у розстрілі на Майдані не притягнуть до відповідальності. Все через те, що в Україні нібито прийняли закон, що забороняє розслідування про розстріл Небесної Сотні.

"21 лютого 2014 року прийняли закон, який забороняє вести слідство, а ті матеріали, які зібрані на ось цих негідників, написано знищити і притягнути до відповідальності всіх суддів, прокурорів, якщо вони не виконають це рішення. Без скасування цього рішення неможливо провести об'єктивне повноцінне рішення. Це просто вибіркове правосуддя. Знущаються над "Беркутом", над працівниками правоохоронних органів, а цих негідників оберігають. Цю банду треба прибирати. Це завдання для всього українського народу", — висловився колишній регіонал.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що суд над Януковичем викрив реальний план анексії Криму і війни на Донбасі