У Києві помітили двох підозрілих чоловіків, які ходять по під'їздах і пропонують мешканцям "послуги" по утепленню житла. Про це йдеться на сторінці спільноти "Мій Відрадний" в соцмережах.

За словами очевидців, невідомі здійснювали обхід будинків на вулиці Ніжинській.

"Дві людини пропонують послуги з "утеплення", але самі дзвонять в квартири і ставлять мітки", - уточнила місцева мешканка.

Один з чоловіків зростом приблизно 172-175 см, світловолосий, був одягнений у чорну шкіряну куртку, з-під якої виглядала синя куртка, з собою була чорна сумка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Другий – чекав на вулиці. Його зріст - 175-180 одягнений у чорну шапку, тонкий пуховик, сині джинси і коричнева сумка через плече.

Їх прикмети передали в поліцію. Місцевих жителів налякали підозрілі особи.

"Нам теж сьогодні дзвонили і в домофон і двері", "Дзвонили, двері не відкрила! Нахабно стукали і шарпали ручку вхідних дверей! Якщо чесно, навіть стало страшно!" - відзначили городяни.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" про зниклої студентки, яку шукає весь Київ, так досі нічого не відомо. У поліції розглядають справу як вбивство.